Over ons

WFTsamenvattingen is een initiatief dat professioneel studiemateriaal aanbiedt ter voorbereiding op je Wft Examen. Wij proberen leren voor jou zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Want wie wil er nou niet in één keer slagen voor zijn Wft Examen? Maak gebruik van onze Samenvattingen, Extra Documenten en Online Oefenexamens!

Het verhaal achter

WFTsamenvattingen is ontstaan uit een persoonlijke ervaring. Het is zwaar om naast een fulltime baan in de avonduren en/of in het weekend ook nog te studeren. Je voelt je genoodzaakt om de studiestof over een langere periode uit te smeren. Een herhaling van de belangrijke punten is dan zeer gewenst. Hierbij komen onze Samenvattingen zeker van pas!

Daarnaast hebben we opgemerkt dat bepaalde zaken te summier in het Wft Cursusmateriaal worden besproken. Hierdoor kun je bepaalde vragen op het Wft Examen niet beantwoorden. Dit is jammer, want het kan net dat puntje zijn waar je op zakt. Wij hebben dit opgelost door Extra Documenten op te stellen en aan te bieden. 

Met name studenten en starters lijken moeite te hebben met de Wft Examens. Dit komt door de toevoeging van het examenonderdeel 'Vaardigheden en Professionaliteit' sinds 2013. Het ontbreekt studenten en starters aan de benodigde praktijkervaring om deze vragen succesvol te kunnen beantwoorden. Hier spelen wij op in door o.a. Extra Documenten op te stellen, en representatieve Online Oefenexamens aan te bieden.

Voor wie?

WFTsamenvattingen is er voor iedereen die een Wft certificaat wil of moet behalen. Dus ben je student, een starter in de sector, of reeds jaren actief in de financiële sector? Maak dan gebruik van onze Samenvattingen, Extra Documenten en/of Online Oefenexamens ter voorbereiding op je Wft examen!

Wat zijn wij niet?

WFTsamenvattingen pretendeert geen vervanging te zijn van het door de gecertificeerde cursusinstituten aangeboden cursusmateriaal. We raden je aan om eerst het cursusmateriaal door te nemen, en erna of onderwijl met onze Samenvattingen, Extra Documenten en/of Online Oefenexamens aan de slag te gaan. Op deze manier heb je de grootste kans van slagen op het Wft examen.

Werkwijze

Na ontvangst van de betaling ontvang je een e-mail met daarin een instructie hoe de Samenvattingen en Extra Documenten te downloaden, en/of je Online Oefenaccount te activeren. Digitale Samenvattingen en Extra Documenten kun je slechts beperkt downloaden. Het is belangrijk dat je deze producten opslaat op je eigen computer.

Als je een fysiek exemplaar hebt besteld, dan ontvang je deze z.s.m. op het ingevulde adres. Voor de Online Oefenexamens ontvang je een Activatiecode per e-mail. Met deze code kun je direct een Online Oefenaccount aanmaken, of in je bestaande account het aantal oefenexamens upgraden. Je kunt dus direct aan de slag!

Auteursrecht

Op onze Samenvattingen, Extra Documenten en Online Oefenexamens zit auteursrecht. Het verspreiden, vermenigvuldigen en/of op een andere wijze openbaar maken hiervan is strafbaar. De door jouw gekochte producten zijn alleen bestemd voor eigen gebruik.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via het e-mailadres info@wftsamenvattingen.nl.